søndag 4. oktober 2015

Dylusions Paint - en verden av farger

I går ettermiddag gikk jeg meg en tur i gata her og ble kjempe inspirert av alle de vakre fargene som høsten har å by på. Bestemte meg da for å gå hjem å finne frem Dylusions malingen min. Det er lenge siden jeg har lekt med maling og klin og klæsj. Når jeg åpner boksene med maling, skinner den blank og fin og er jo nesten som et maleri i seg selv:) Da måtte jeg jo bare arrangere malingen med blader og div jeg fant og tenne noen stearinlys.
 En lek med farger........
Her er alle 12 fargene som har kommet pr i dag. Boksene er lette å stable og tar liten plass. Jeg sprayer de med litt vann før jeg sette på lokket - dette for å bevare de best og sånn at de ikke tørker når det minker med maling i boksen
 Et oversiktskart over fargene

 Malingen er så drøy, at jeg tar bare litt fra lokket, dabber av på et restpapir og begynner å male med sirkelbevegelser. Da får jeg ikke harde kanter. Når jeg ikke skal bruke en farge mer, dabber jeg av all malingen på restarket og legger bort svampen i en boks med lokk. Voila; ferdig til neste bruk. Svampen tørker ikke ut og du slipper å vaske den mellom hvert bruk.
Her har jeg punchet ut sommerfugler med Martha Steward sin sommerfuglpunch. I stede for å kaste restarket, er det flott å bruke til utklipp som her, rive det opp å lime i en Art Journal bok, male over, stemple på , m.m. Du får bakgrunner som aldri er like og ofte er disse de jeg er mest fornøyd med:)
 Her har jeg laget en enkel tag. bakgrunn med Fresh lime, Cut grass og Vibrant turquoise. Brukt stensil fra Tim Holtz Collection med hvit og London blue. deretter tok jeg litt sort maling på kanten av et kredittkort og laget stripemønster. Stemplet med Dylusions. Funky og unique er en stesil fra Dina Wakley, som jeg brukte Distress ink; rusty hinge på. Gikk over og "binget" opp tagen med Ranger Stickles; Coppar. Pilene er trepiler fra Heidi Swapp, som jeg har malt over med crushed grape og Vibrant turqouise. Sommerfuglene er fra restarket. så enkelt kan det gjøres:)
 Lag din egen wasi tape: maskeringstape er limt på et plast underlag. Jeg har valgt fargene: Crushed grape, Bubblegum pink og Vibrant turqouise. Dabbet fargene rundt på tapen og blendet de enkelte steder. Stempelt over med ulike bakgrunns stempel med Arcivald ink; sort og plum. Klar til bruk...
 
Alle produkter får du kjøpt hos Gode Minner
 
Håper du fikk noen ideer til hvordan du kan bruke Dylusions Paint. Vær kreativ og sett i gang:)
 
Heidi
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Stilig 😃Mange gode tips og flotte bilder. Klæm

  SvarSlett
 2. Flotte bilder og masse morro info. Di sommerfuglene var bare kjempe fine 😍

  SvarSlett
 3. Flotte bilder og masse morro info. Di sommerfuglene var bare kjempe fine 😍

  SvarSlett
 4. Så stillig, mange flotte tips for ei jente som ikke er så glad i å få maling på fingerne :-)
  Fargene du bruker er jo bare herlig :-)

  Klem Gro

  SvarSlett