tirsdag 13. mai 2014

"Peace", Mixed media Art Journal bok,inspirert av Finnabair

Denne boken ble jeg kjempefornøyd med. Har blitt skikkelig hekta på Mixed Media etter flere kurser med Finnabair i april. Etter å ha drevet med ulike hobbyer i hele livet mitt, har jeg samlet opp masse "stæsj" og "kjekt å ha ting". Nå får jeg brukt alt jeg har:) For ikke å snakke om alt det nye "må ha" som plutselig sniker seg inn på hobbyrommet mitt.
På for -og bakside har jeg brukt Liquetex Extra heavy gel med stensil for å få en fin struktur.Har farget den inn med et tynt strøk av Silks acrylic glaze. Deretter har jeg bygd opp boken med ulike former metall blomster chipboard, glidelås, gipsansikt m.m. Malte over pynten med Silks acrylic glaze, forrest green og henta opp farge og konturer ved å børste over med en pensel av fargene solar gold, ginger peach og spicy tomato.
Nå er det bare å skrive, drodle, male, tegne, klippe, lime og gi boka liv. denne boka skal jeg bruke til å skrive om de som inspirerer meg - en skikkelig inspirasjons boozt bok...:)  Gleder meg til å begynne....Nå!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar